top of page

Palvelumme

sIMULAATTORIGOLF

Simulaattorissa voit pelata golfia porukassa tai treenata lyöntiäsi rangella. Pelatessa TrackManillä, peli tuntuu hämmästyttävän aidolta - pallo lentää oikeilla kaarilla ja oikeita etäisyyksiä. Simulaatiokentät ovat erittäin tyylikkään ja kiinnostavan näköisiä.

Pelatessa ei tule pimeä, ei sada, eikä kenttä jäädy! Sinun ei tarvitse käyttää aikaa kävelyyn ja pallon etsimiseen. Peli etenee nopeaan tahtiin. Yhden kokonaisen kierroksen pelaamiseen menee pieneltä ryhmältä noin 2 tuntia.

Voit myös harjoitella TrackManin virtuaalirangella, joka näyttää svingisi osumageometrian numeroina. Tämä tieto on erittäin arvokasta sinun kehitystä ajatellen.
 

TrackMan -simulaattori toimii pienryhmälle oivasti:

-TyKy -päivänä

-Synttäreissä

-Viikkokilpailuissa
-Golfiin tutustumisissa

TrackManGolf_Photos_Web_ (4 of 16).jpg

"Omakohtainen kokemukseni on, että simulaattorigolf on hyvin aidon tuntuista - aivan kuin olisi jossakin ulkomailla pelaamassa.

Suosittelen kaikille."

Kauko Helttunen

2015-11-19 RGB_ Finale  Golf_BLACKorange
Golfopetus

Golfopetus

70 €/h

Maailman parhaat pelaajat käyttävät TrackManin antamaa dataa sekä ammattivalmentajan neuvoja kehittääkseen peliään. Miksi et sinäkin?!

Golf Pro Ilkka Helavirta on Trackmanin sertifioima valmentaja. Ilkka auttaa sinua ymmärtämään TrackManin numeroita ja auttaa mm. laitteen antaman tiedon pohjalta kehittämään sinun svingiäsi. TrackManin data mahdollistaa nopean, selkeän ja mitattavan kehityksen.

Ilkan vahvuudet ovat svingitekniikan ymmärtämisessä sekä ymmärrys fyysisen kunnon vaikutuksesta golflyöntiin. Ilkka pitää opetusta ja valmennusta yskittäisistä opetustunneista pitkäkestoisiin valmennussuhteisiin.

Lisätietoa: www.ilkkahelavirtagolf.com

​Voit varata Ilkan opetusta Tapiolaan pääsääntöisesti torstaisin. Ilkka opettaa myös Gumböle Golfissa sekä Malmin Green Golfissa.

ilkka_edited.png
bottom of page